Gelders buffet
minimaal 15 personen
Warme gerechten:
Runderrollade met rozemarijn- knoflookjus
Varkensoester met een saus van bieslook en paddenstoelen
Spiesje van malse gemarineerde kip
Beenham in een saus van mosterd en tijm
Duo van vis met een groene kruidensaus
Aardappel gratin overgoten met kaas
Ratatouille van groenen van het seizoen
Koude gerechten:
Diverse soorten brood met knoflookkwarksaus, huisgemaakte pesto en kruidenboter
Salade met geitenkaas, uitgebakken spekjes en nootjes
Garnalensalade met appel, bieslook en een kerrie dressing
Salade met tomaat, komkommer, feta en lente uitjes
Salade met witlof, ei en vers gegrilde tonijn
Huisgemaakte aardappelsalade met uitgebakken bacon en prei
Gnocchi salade met groene asperges, kip en peer
Reuze carpaccio met pesto, rucola en oude kaas




