Hollands buffet
minimaal 15 personen
Warme gerechten:
Kipdijspies
Kiprollade uit de oven, overbakken met pesto tomaatjes en kaas
Stukjes varkenshaas
Grootmoeders rundersukade
Gehaktballetjes in zoetzure saus
Roseval aardappeltjes in knoflook en rozemarijn
Roerbakgroenten van het seizoen
Koude gerechten:
Diverse soorten brood met knoflookkwarksaus, huisgemaakte pesto en kruidenboter
Salade van biet met honinggeitenkaas, nootjes en geroosterde peer
Salade van witte kool, gedroogde perzik en dadels
Pastasalade met feta en geroosterde groenten
Roseval aardappelsalade met makreel, haricots verts en ei
Salade van tomaat, komkommer, feta en rode ui met een kruidendressing
Couscoussalade met kipreepjes en zoete paprika
Reuze carpaccio met pesto, gepofte tomaatjes en pecorino
Glaasjes met tartaar van verse tonijn en groene asperge